Нові фото з полів сезону 2017 (Оновлено)

Як приготувати картоплю по-корейськи

Опубліковано Овощной Дом в . Рубриці Кулінарія

картофель по-коррейскиЯк показує практика, картопля є найбільш вживаним овочем. За статистикою, кожен українець з’їдає близько 120 кілограм на рік. Тому, вирощування картоплі є дуже важливим завданням. А, ще більш важливим є вибір сорту картоплі, який належить вирощувати. Так, як сорти картоплі відрізняються не тільки кольором шкірки і м’якоті, а й призначенням. Одні сорти картоплі призначені для супів, інші для пюре. Щоб було легше визначитися з сортом картоплі, компанія «Овочевий Дім» продовжує ділитися своїми кулінарними секретами.

 У даній публікації піде мова про те, як приготувати страву з картоплі «картопля по-корейськи», а також який сорт картоплі краще використовувати для приготування цієї смачної страви. І так, щоб приготувати смачну картоплю по-корейськи, необхідні такі інгредієнти: картопля (півкілограма); зелень (кінза і кріп); оцет (3 столові ложки); соєвий соус (2 столові ложки); кунжут (4 столові ложки); рослинне масло (3-4 столові ложки); пекучий перець; часник (2 зубки); ріпчаста цибуля (1 штука); морква (1 штука). Слід звернути увагу на те, що дане блюдо з картоплі відмінно підходить на закуску, святковий стіл, якщо раптом прийшли гості, так як воно просте в приготуванні і швидко готуватися. І так, маючи відповідний сорт картоплі і інші інгредієнти, щоб приготувати страву з картоплі, потрібно:

  1. Взяти картоплю, почистити і вимити. Після цього, взяти тертку і натерти картоплю на тарілку;
  2. У той час, як натирається картопля, можна поставити каструлю з водою (2 літри) на вогонь, щоб поки треться картопля – вода закипіла;
  3. Як тільки вода закипить, в неї додати оцет, терту картоплю і варити п’ять хвилин з моменту кипіння води;
  4. Щоб не витрачати час, поки картопля вариться, потрібно взяти моркву і натерти її. А, потім нарізати ріпчасту цибулю – кільцями, часник – дрібно. Перемішати моркву з часником, цибулею, часником і додати перець з сіллю;
  5. Коли картопля поварилась п’ять хвилин, її потрібно дістати і відкинути в друшляк, щоб вона охолов;
  6. У той час, як картопля остигає, потрібно поставити масло на вогонь і додати кунжут, як тільки масло закипить, а кунжут почне рожевіти – зняти масло і залити картоплю з морквою. Після цього, потрібно додати оцет, зелень і соєвий соус.

Слід зазначити, що відразу подавати на стіл картоплю по-корейськи не рекомендується, так як страва повинна трохи настоятися. Що ж стосується рекомендованого сорту картоплі для цієї страви, то компанія «Овочевий Дім» рекомендує використовувати сорт картоплі Бюррен, так як він відмінно підходить для варіння і не розсипається. Крім того, слід зазначити, що даний сорт картоплі підходить для супів і салатів. На завершення, слід нагадати про те, що купити насіннєву картоплю, яка характеризувалась би високою стійкістю до захворювань картоплі та була високоврожайною, можна у компанії «Овочевий Дім». На даний момент у нас є в наявності понад десять різних сортів картоплі, німецької та голландської селекції. Ознайомитися з нашими сортами і замовити, можна передзвонивши за вказаними номерами: +38 098 843 10 25; +38 066 095 06 22; +38 044 374 01 04.

Теги:, , , , ,

Залишити коментар