Нові фото з полів сезону 2017 (Оновлено)

Як пріготуваті картоплю “Смакота”

Опубліковано Овощной Дом в . Рубриці Кулінарія

1164909_80623nothumb500Ні для кого не є секретом, що картоплю застосовують для приготування різних страв, будь то перші страви, другі страви, гарніри і так далі. У той же час, досвідчені кулінари знають, що для кожного різновиду страв, необхідно використовувати певні сорти картоплі. Наприклад, якщо передбачається готувати пюре, то не слід використовувати сорт картоплі, який призначений для приготування чіпсів, так як такі сорти картоплі належним чином не розварюються і не розсипаються. Тому, компанія «Овочевий Дім» продовжує кулінарну рубрику, щоб Ви могли ознайомитись не тільки з тим, де купити насіннєву картоплю і як її вирощувати, а й з тим, як правильно готувати страви з картоплі.

 У даній публікації піде мова про таке просте, але дуже смачне блюдо з картоплі, як «Картопля Смакота», а також про те, який сорт картоплі слід використовувати для його приготування. Для того щоб приготувати страву з картоплі, необхідні такі інгредієнти: картопля (один кілограм); спеції; часник (2 зубки); солоне сало (150 грам); твердий сир (150 грам); сухий кріп (чайна ложка); помідори. Слід звернути увагу, що страва з картоплі готуватися швидко. Крім того, її можна подавати, як на друге, так і в якості гарніру. І так, щоб приготувати картоплю «Смакота», необхідно здійснити ряд дій:

  1. Взяти кілограм відповідного сорту картоплі, вимити його, почистити і відварити в підсоленій воді. Картопля повинна бути не довареною, тобто варити її хвилин 7-10 після того, як закипить вода;
  2. У той час, як картопля вариться, потрібно порізати дрібними кубиками сало і укласти шаром у формі для запікання. Якщо Ви любите сало, то можна використовувати його більше, ніж вказано вище. Шкоди від цього не буде;
  3. Коли картопля дійде до потрібної готовності, її слід вийняти і остудити. Потім, картоплю треба порізати на половинки, викласти на сало і присипати сухим кропом з сухим перцем;
  4. Здійснивши вищевказане, щоб приготувати страву з картоплі, потрібно взяти помідори, вирізати з них насіння, вимити і нарізати дрібними кубиками. Після чого, викласти поверх картоплі;
  5. Взяти сир, натерти його на тертці, а часник видавити, добре перемішати з сиром. Отриману субстанцію покрити помідори. Таким чином, формуються шари страви з картоплі.
  6. Фінішний етап полягає в тому, щоб форму для запікання разом з інгредієнтами помістити в духовку, розігріту до 250 градусів. Блюдо буде готуватися 15-20 хвилин. Коли побачите золотисту скориночку – страва готова.

Таким чином, використовуючи для всіх звичні продукти, можна здивувати своїх гостей і близьких. Як вже говорилося, для такої страви важливо вибрати сорт картоплі. Компанія «Овочевий Дім» рекомендує використовувати сорт картоплі «Крістел», так як він після варіння не розсипається і тримає форму. Крім того, він відмінно підходить для тушкування. Залишилося лише нагадати, що купити насіннєву картоплю, а потім виростити великий урожай картоплі, можна у компанії «Овочевий Дім». Ознайомитися з нашими сортами картоплі та зробити замовлення, можна передзвонивши за телефонами: +38 098 843 10 25; +38 066 095 06 22; +38 044 374 01 04.

Теги:, , , ,

Залишити коментар