Нові фото з полів сезону 2017 (Оновлено)

Як приготувати картоплю по-іспанськи

Опубліковано Овощной Дом в . Рубриці Кулінарія

картофель по-испанскиУ даній публікації піде мова про те, як приготувати картоплю по-іспанськи. Пататас бравас (Patatas Bravas) перекладатися як «Бадьора картопля». Таку назву блюдо з картоплі отримало через незвичайний і пікантний соусу, який подається разом з картоплею. Ця страва популярна, як серед іспанців, так і серед тих, хто хоч раз побував у цій країні і спробував її. Блюдо з картоплі дуже швидко готувати – близько 20-30 хвилин, її можна подавати як гарнір, друга страва, на вечерю, а також на святковий стіл. Але, для приготування потрібно володіти не тільки кулінарними навичками, а й знати тонкощі приготування і також мати в наявності відповідні сорти картоплі.

Компанія «Овочевий Дім», як завжди, ділиться своїми кулінарними секретами і пропонує Вам в даній публікації ознайомитися з тим, як приготувати страву з картоплі, які сорти картоплі потрібно використовувати, який порядок дії. Щоб приготувати страву, для початку, необхідно мати в наявності такі інгредієнти, як: картопля (півкілограма); сіль (за смаком); пекучий перець (за смаком); чебрець; цукор; часник (два зубчики); ріпчаста цибуля (одна штука); оливкова олія (3 столові ложки – для соусу); помідори (400 грам), вино. Маючи всі необхідні інгредієнти, можна приступати до приготування, а для цього потрібно:

  1. Взяти відповідний сорт картоплі, почистити і вимити його. Бульби картоплі розрізати на вісім частин. Бажано, щоб картопля була великою;
  2. Нарізавши бульби, в сковороду налити масло, довести масло майже до кипіння на середньому вогні, а потім зменшити до малого. Додати картоплю і протягом 15-20 хвилин, в залежності від сорту картоплі, смажити картоплю на малому вогні;
  3. Коли картопля стане м’якою (перевіряється виделкою або шпажкою), картоплю треба дістати і викласти на паперовий рушник або серветку. Потім, необхідно зробити великий вогонь, назад в сковороду покласти картоплю і довести її до золотистої скоринки. Після цього, знову вийняти картоплю, покласти на серветку або паперовий рушник і посолити.
  4. Приготувавши картоплю, можна приступати до приготування соусу, але краще його приготувати заздалегідь, щоб можна було подавати страву гарячою. Порядок приготування соусу полягає в тому, щоб нарізати помідори хрест-навхрест, помістити їх в миску і залити окропом, потримати 2-3 хвилини в окропі, вийняти і зняти шкірку.
  5. Знявши шкірку з помідорів, потрібно розігріти трохи олії, дрібно нарізати часник і цибулю, обсмажити їх в олії;
  6. Потім, нарізати дрібно помідори, додати їх до часнику і цибулі, на середньому вогні довести до кипіння. Після чого, додати вино, сіль, цукор, перець, чебрець і тушкувати до загустіння. Як тільки соус буде готовий і охолоне, його слід подрібнити в блендері і подавати разом з гарячою картоплею.

Таким чином, можна приготувати смачну страву з картоплі, яка здивує рідних і близьких. Як вже говорилося вище, щоб блюдо було правильним, необхідно використовувати правильні сорти картоплі. З огляду на те, що потрібні великі бульби картоплі, а також те, що картопля обсмажується, компанія «Овочевий Дім» рекомендується використовувати сорт картоплі «Крістіна», який відмінно підходить для смаження, має великі бульби і відмінні смакові характеристики. Крім того, якщо купити насіннєву картоплю, а потім висадити її, то можна отримати великий урожай, так як сорт картоплі характеризується високою врожайністю і високою стійкістю до різноманітних хвороб картоплі. На завершення, звернемо увагу, що купити картоплю на посадку, можна у компанії «Овочевий Дім». Для цього потрібно лише передзвонити нашим фахівцям за вказаними телефонами: +38 098 843 10 25; +38 066 095 06 22; +38 044 374 01 04.

Теги:, , , ,

Залишити коментар