Нові фото з полів сезону 2017 (Оновлено)

Як приготувати картоплю «Рум’яна»

Опубліковано Овощной Дом в . Рубриці Кулінарія

1072462_25677-640x480Одним з найбільш поширених овочів у всьому Світі є картопля. Частково, така популярність пояснюється тим, що картопля дуже корисна, вона багата на численні поживні речовини, мікроелементи і навіть на вітаміни. Але, здебільшого, сорти картоплі популярні через те, що цей овоч можна використовувати в будь-якій страві. У той же час, щоб приготувати смачну страву, будь-то перше або друге, необхідно використовувати відповідні сорти картоплі. Справа в тому, що сорти картоплі істотно відрізняються, в тому числі і по призначенню. Наприклад, якщо потрібно приготувати чіпси або картопля фрі, то потрібно використовувати саме той сорт картоплі, який для цього призначений. Якщо ж використовувати сорт картоплі, який призначений для пюре, то ніяких чіпсів не вийде.

Тому, компанія «Овочевий Дім» продовжує ділитися своїми кулінарними секретами. У даній публікації ми розглянемо те, як приготувати картоплю «Рум’яна», які інгредієнти крім картоплі для цього потрібні, який сорт картоплі слід використовувати. І так, щоб приготувати страву з картоплі, потрібні такі інгредієнти, як: столова ложка сметани; одне куряче яйце; одна чайна ложка спецій (за смаком); картопля (один кілограм, 5-6 великих бульб). Слід звернути увагу, що вказана кількість інгредієнтів вистачить на дві порції, блюдо можна подавати, як на гаряче і друге, а час його приготування – не більше години. Порядок приготування страви з картоплі простий:
  1. Потрібно включити духовку і розігріти її до 200 градусів. В цей час в чайнику повинна закип’ятити вода;
  2. У той час, як духовка нагрівається, а вода кип’ятиться, картоплю треба вимити, почистити і нарізати великими шматками. Після чого, покласти в каструлю;
  3. Як тільки вода в чайнику закип’ятиться, заливаємо нею картоплю в каструлі, а каструлю ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Коли вода в каструлі закипить, вогонь потрібно зменшити до малого, додати в воду сіль, накриваємо кришкою і варимо близько десяти хвилин;
  4. Коли картопля звариться – воду потрібно злити, а до картоплі додати сметану, яйце і спеції за смаком. Потім, перемішати всі інгредієнти;
  5. Змішавши картоплю з іншими інгредієнтами, потрібно дістати деко, застелити його фольгою (маслом не потрібно змащувати), викласти рівний шар картоплі (рекомендується викладати один шар картоплі, так як якщо укласти два шари, то яйце і спеції можуть стекти). Після цього, деко ставитися в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Коли картопля стане рум’яною – духовку вимикаємо, деко виймаємо, а блюдо розкладаємо по порціях.

Таким чином, можна швидко приготувати смачну картоплю «Рум’яна». З огляду на те, що картопля повинна розварити, але при цьому тримати форму, компанія «Овочевий Дім» рекомендує використовувати сорт картоплі «Крістіна», який підходить для різноманітних страв, відрізняється високою стійкістю до захворювань картоплі, а також дуже урожайний. На завершення, як завжди, нагадаємо, що купити насіннєву картоплю, голландської та німецької селекції, можна у компанії «Овочевий Дім». Ознайомитись з нашими високоякісними сортами насіннєвої картоплі, а також зробити замовлення, можна передзвонивши за номерами: +38 098 843 10 25; +38 066 095 06 22; +38 044 374 01 04.

Теги:, , , ,

Залишити коментар