Нові фото з полів сезону 2017 (Оновлено)

Як приготувати картоплю з часником і перцем

Опубліковано Овощной Дом в . Рубриці Кулінарія

432205Картопля використовується у величезній кількості різноманітних страв. Така популярність картоплі забезпечується її простим способом вирощування, вмістом корисних поживних речовин, а також чудовими смаковими якостями. Але, не будь-яку страву можна приготувати з будь-якого сорту картоплі, так як кожен сорт має свої особливості. Тому, компанія «Овочевий Дім» продовжує ділитися з Вами своїми кулінарними рецептами, щоб ви з легкістю підбирали ті чи інші сорти картоплі для того чи іншого блюда. У цій публікації ми поговоримо про те, як приготувати картоплю з перцем і часником, а також які сорти картоплі для цього рекомендується використовувати.

Слід зазначити і звернути увагу, що дане блюдо з картоплі дуже легко готується, але при цьому відмінно підійде як гарнір для зеленого салату з вершковим маслом, а також для гриля. Час приготування близько 30 хвилин. І так, щоб приготувати картоплю з часником і перцем, необхідно мати в наявності: картопля (один кілограм, великий); часник (вісім зубків); цукор (чайна ложка); лимонний сік (50 грам); чорний перець; мускатний горіх; сіль; вершкове масло (50 грам); пекучий перець (2 штуки); олія оливкова (дві столові ложки). Як вже говорилося, потрібні певні сорти картоплі, з огляду на те, що картопля повинна бути великою, а також те, що картопля буде смажитися, рекомендується використовувати сорт картоплі Нектар, який відмінно підходить для смаження, володіє чудовими смаковими якостями, а також дуже великий. Порядок приготування картоплі з часником і перцем складається з декількох етапів, а саме:

  1. Потрібно взяти відповідний сорт картоплі, ретельно промити його, після чого, в підсоленій воді відварити протягом двадцяти хвилин. Коли картопля звариться, воду потрібно злити, картоплю облити холодною водою, а потім, очистити її від шкірки.
  2. Підготувавши картоплю, потрібно очистити часник від шкірки, а стручки перцю ретельно очистити від насіння, часник і перець тонко-тонко нарізати.
  3. Підготувавши інгредієнти, потрібно взяти сковороду, поставити її на середній вогонь, розігріти вершкове і оливкове масло, додати часник і обсмажити. Після цього, до часнику додати картоплю, і обсмажити на середньому вогні до красивої золотистої скоринки (періодично потрібно помішувати).
  4. Коли з’явитися золотава скоринка, слід підмішати гострий перець, підсолити, додати мускатний горіх і перець, а також полити картоплю лимонним соком, змішаним з цукром. От і все. Можна вимикати вогонь, розкладати блюдо з картоплі по тарілках і подавати на стіл.

Нагадаємо, що дане блюдо з картоплі відмінно підходить як гарнір для салатів, а також м’яса. Крім того, нагадаємо, що насіннєву картоплю купити, а потім виростити і отримати великий урожай картоплі, можна у компанії «Овочевий Дім». На сьогоднішній день у нас є більше десяти різноманітних сортів картоплі, які відрізняються, як врожайністю, так і високою стійкістю до різних захворювань. Ознайомитися з нашими сортами картоплі, а також зробити замовлення, можна передзвонивши за вказаними номерами: +38 098 843 10 25; +38 066 095 06 22; +38 044 374 01 04.

Теги:, ,

Залишити коментар