Нові фото з полів сезону 2017 (Оновлено)

Як приготувати картоплю «по-сімейному»

Опубліковано Овощной Дом в . Рубриці Картофелеводство

471607_31933-640x480Картопля є невід’ємним інгредієнтом в більшості національних кухонь світу. ЇЇ використовують, як для повсякденного вжитку, так і на святковий стіл. Тому, існує дуже багато різних рецептів і рекомендацій того, як готувати картоплю. У цій невеликій публікації, хотілося б розповісти про те, як приготувати таку просту, але дуже поживну і смачну страва, як картопля «по-сімейному». Слід зазначити, що це блюдо з картоплі швидко готується, близько 40-50 хвилин. Його можна подавати на обід, на друге, на гаряче, а також, якщо прийшли гості і їх потрібно смачно погодувати. Картопля “по-сімейному” не тільки смачна, але і дуже корисна страва, тому що в цій страві дуже багато поживних речовин, які необхідні людському організму.

 Щоб приготувати страву з картоплі, необхідно мати в наявність такі інгредієнти, як: курка (700 грам стегна без шкіри і кісточок, нарізані на невеликі шматочки); картопля (70 грам, нарізана на шматочки по півтора сантиметра); солодкий зелений перець (1 штука, нарізаний смужками по сантиметру), білий лук (один, нарізаний на вісім частин); оливкова олія (дві столові ложки); часник (4 зубчики, дрібно нарізану); лимон (один, потрібен тільки сік); сіль, перець, петрушка (1/2 склянки). Маючи все перераховане, можна приступати до готування. Порядок приготування страви з картоплі дуже простий, головне правильно підібрати сорт картоплі, так як якщо взяти сорти картоплі, призначені для картоплі фрі або супів, то блюдо вийде не таким смачним, як повинно бути.

471605_59624-640x480Як приготувати картоплю «по-сімейному»:

  1. Перший етап приготування полягає в тому, щоб підготувати всі інгредієнти, вимити, почистити, нарізати, як зазначено вище. Після цього, потрібно викласти всі інгредієнти на деко, ретельно перемішати і вичавити зверху сік лимона;
  2. Змішавши інгредієнти, потрібно включити духовку і розігріти її до 230 градусів Цельсія. Після цього, відправити в неї картоплю з іншими інгредієнтами на тридцять хвилин. По закінченню двадцяти хвилин, рекомендується вийняти блюдо, перемішати, а потім поставити назад ще на десять хвилин, поки блюдо з картоплі не буде готове.
  3. Коли страва буде готова, деко потрібно вийняти, блюдо перекласти в зручну ємність, нарізати петрушку і перемішати її з куркою і картоплею. Потім, можна подавати на стіл.

Таким чином, можна швидко і просто приготувати страву з картоплі, яке порадує, як очі, так і шлунок. Компанія Овочевий Дім рекомендує використовувати для приготування цієї страви сорт картоплі Крістіна, який відрізняється не тільки чудовими смаковими якостями, але і великою врожайністю, а також стійкістю до різноманітних захворювань картоплі. Тому, якщо Ви фермер або дачник і потрібно насіннєву картоплю купити, то Вам слід набрати наших фахівців за вказаними номерами: +38 098 843 10 25; +38 066 095 06 22; +38 044 374 01 04.

Теги:, , ,

Залишити коментар